OM PSYKOLOG LISE-METTE HOLTON

Kognitiv Terapi og Supervision – Frederiksberg / København

Psykolog på Frederiksberg / København - Lise Mette Holton

"I samtaler med mig møder du en nærværende og engageret professionel samtalepartner, der både udfordrer dig, men samtidig lægger vægt på at møde dig med varme, respekt og anerkendelse.”

LISE-METTE      

Kognitiv psykolog Frederiksberg og København

CAND. PSYCH., AUTORISERET PSYKOLOG
SPECIALIST I PSYKOTERAPI
GODKENDT SUPERVISOR

Jeg er lyttende, men udfordrer dig også med ny viden og spørgsmål til dig og dit liv, som du måske ikke tidligere har tænkt over.
Jeg giver dig samtidig konkrete redskaber, du kan arbejde med mellem vores samtaler – og i dit liv fremover.

I tæt samarbejde med dig arbejder jeg målrettet mod at hjælpe dig til at finde konstruktive veje gennem dine vanskeligheder og øge din livskvalitet og tilfredshed i hverdagen.

UDDANNET PSYKOLOG i 1998

Jeg er uddannet psykolog fra 1998. Tidligere har jeg arbejdet med depression, angst og belastningstilstande  i Psykiatrien, og i syv år har jeg haft  privat praksis med Sygesikringsordning i Vordingborg. De seneste år har jeg arbejdet med bl.a. stress, selvværdsproblematikker og præstationsangst hos unge i Studenterrådgivningen.

SPECIALIST I PSYKOTERAPI

Jeg er specialist i psykoterapi med voksne og er videreuddannet i kognitiv adfærdsterapi. De seneste ni år har jeg videreudviklet min terapi ved at opkvalificere mig indenfor den kognitive terapis nyeste retninger; Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Compassion Fokuseret Terapi (CFT) og Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

STOR VIDEN OG ERFARING MED KOGNITIV TERAPI

Jeg er medforfatter til bogen “Kognitiv adfærdsterapi ved depression. Manual til gruppebehandling”, som er udgivet på Dansk Psykologisk Forlag i 2008.

SUPERVISION AF PSYKOLOGER

Siden 2004 har jeg løbende superviseret psykologer på vej mod autorisation og specialistgodkendelse og har stor erfaring på dette område. Min supervision er baseret på kognitiv adfærdsterapi, herunder de nyeste 3. bølge retninger.

SUPERVISION AF SOCIAL- OG SUNDHEDSFAGLIGT PERSONALE

Jeg har desuden mange års erfaring med supervision og psykologfaglig vejledning til ansatte i social- og sundhedssektoren, herunder sygeplejersker, socialrådgivere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sundhedsassistenter og pædagoger samt professionelle i ledelsesfunktioner.

MEDLEM AF DANSK PSYKOLOGFORENING

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening  og følger de etiske principper for nordiske psykologer. Det vil bla. sige, at jeg er har tavshedspligt. 

Min klinik ligger på Frederiksberg.