Maison

OM

PSYKOLOG LISE-METTE HOLTON - FREDERIKSBERG / KØBENHAVN
Kognitiv psykolog Holton - Frederiksberg - København

I samtaler med mig møder du en nærværende og engageret professionel samtalepartner, der både udfordrer dig, men samtidig lægger vægt på at møde dig med varme, respekt og anerkendelse.”

  • CAND. PSYCH., AUTORISERET PSYKOLOG
  • SPECIALIST I PSYKOTERAPI
  • GODKENDT SUPERVISOR

 


Jeg er lyttende, men udfordrer dig også med ny viden og spørgsmål til dig og dit liv, som du måske ikke tidligere har tænkt over. Jeg giver dig samtidig konkrete redskaber, du kan arbejde med mellem vores samtaler – og i dit liv fremover.

I tæt samarbejde med dig arbejder jeg målrettet mod at hjælpe dig til at finde konstruktive veje gennem dine vanskeligheder og øge din livskvalitet og tilfredshed i hverdagen.

Jeg er uddannet psykolog fra 1998. Tidligere har jeg arbejdet med depression, angst og belastningstilstande  i Psykiatrien, og i syv år har jeg haft  privat praksis med Sygesikringsordning i Vordingborg. De seneste år har jeg arbejdet med bl.a. stress, selvværdsproblematikker og præstationsangst hos unge i Studenterrådgivningen.

Jeg er specialist i psykoterapi med voksne og er videreuddannet i kognitiv adfærdsterapi. De seneste ni år har jeg videreudviklet min terapi ved at opkvalificere mig indenfor den kognitive terapis nyeste retninger; Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Compassion Fokuseret Terapi (CFT) og Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Jeg er medforfatter til bogen “Kognitiv adfærdsterapi ved depression. Manual til gruppebehandling”, som er udgivet på Dansk Psykologisk Forlag i 2008.

Siden 2004 har jeg løbende superviseret psykologer på vej mod autorisation og specialistgodkendelse og har stor erfaring på dette område. Min supervision er baseret på kognitiv adfærdsterapi, herunder de nyeste 3. bølge retninger.

Jeg har desuden mange års erfaring med supervision og psykologfaglig vejledning til ansatte i social- og sundhedssektoren, herunder sygeplejersker, socialrådgivere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sundhedsassistenter og pædagoger samt professionelle i ledelsesfunktioner.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening  og følger de etiske principper for nordiske psykologer. Det vil bla. sige, at jeg er har tavshedspligt. Jeg er desuden medlem af Selskab for Kognitiv Terapi (SAKT).