KONTAKT PSYKOLOG LISE-METTE HOLTON

Kognitiv Terapi og Supervision – Frederiksberg / København

KONTAKTINFORMATION

MOBIL:
60 64 84 41

MAIL:
kontakt@psykologholton.dk

ADRESSE:
Diakonissestiftelsen,
Peter Bangs Vej 7A, etage 4, lokale 10,
2000 Frederiksberg

PRAKTISK

Parkering
Parkeringsmuligheder findes på Diakonissestiftelsens parkeringsområde.

Offentlig transport:
Nærmeste offentlige transport er Fasanvej Metro Station, bus nr. 9A og bus nr. 4A.

Rutevejledning til min klinik
Når du er på Diakonissestiftelsen, finder du min klinik ved at gå ind ad indgang 7A, gå til venstre, når du er kommet igennem de dobbelte glasdøre, og tage elevatoren på venstre hånd til fjerde sal. Du kan også vælge at fortsætte ligeud fra glasdørene og tage trappen.
Du finder “Psykologgangen” på etage 4 gennem den hvide dobbeltdør. Mit kontor ligger til venstre halvvejs nede ad gangen, og der står “psykolog Lise-Mette Holton” ved min dør. Der er tydelig skiltning, der hjælper dig på vej.

 

LINKS

Dansk Psykologforening

Min profil på: www.kognitivepsykologer.dk

Min profil på www.kognitiv-psykolog-kobenhavn.dk

Design af hjemmesider: Lars Bregendahl Bro – interactivedesign.dk